VX 520 Color

Hurtig Dankort terminal med kontaktløs læser (NFC) og farveskærm.VX 520 Color betalingsterminal viser vejen frem med et stort farvedisplay med plads til eget logo, en uovertruffen ydeevne, smarte funktioner og genvejstaster. Du får alt det, som du ønsker af en stationær betalingsterminal og lidt til.

Terminalen har indbygget kontaktløslæser (NFC), der gør det muligt at administrere flere forskellige mobile wallets og programmer, så kunderne kan betale kontaktløst med smartphones eller Dankort, Visa og MasterCard. Især muligheden for at betale direkte på terminalen med apps som MobilePay er noget vi spår en stor fremtid.

VX 520 kan bl.a. opsættes med følgende funktioner: Modtagelse af drikkepenge og gavekort, offline funktionalitet, forhåndsregistrering, manuel indtastning og hotel & restaurant konfiguration.

Yomani

Yomani Dankort terminalen fra er fremtidens driftssikre og hurtige terminal til butikker og forretninger med mange daglige transaktioner. Det unikke design og de smarte features giver dig en stilfuld og moderne betalingsterminal, som holder i årene frem.

Yomani indeholder helt nye features og er på mange måder fremtidens terminal. Terminalen har bl.a. et stort farvedisplay, som gør det muligt på sigt at introducere vejledninger, logo, reklamer osv. for kortholderen. Den har endvidere en ergonomisk, elegant og let tilgængelig NFC-læser monteret på siden til kontaktløs betaling. Kontaktløs betaling kan både bruges med MasterCard, Dankort og Visa samt mobile wallets som MobilePay.

Yomani kan bl.a. opsættes med følgende funktionaliteter: Håndtering af gebyrberegning, modtagelse af drikkepenge og gavekort, DCC (Dynamic Currency Conversion), offline funktionalitet, forhåndsregistrering, hotel & restaurant konfiguration, manuel indtastning.

VX 820 2-delt

VX 820 2-delt består af vores to bedste terminaler sat sammen for en enestående betalingsoplevelse. Du får vores kendte VX 520 Color som ekspedientdel og VX 820 som kundedel.

Det er en hurtig og driftssikker betalingsterminal til butikker og forretninger med mange daglige transaktioner. Kundedelen har et meget stort farvedisplay og har selvfølgelig indbygget NFC-læser til kontaktløse betalinger. De kontaktløse betalinger bruges både med mobiltelefoner med MobilePay eller med nyere Dankort, Visa og MasterCard.

VX 820 2-delt kan bl.a. opsættes med følgende funktionaliteter:
Gebyrberegning, modtagelse af drikkepenge og gavekort, offline funktionalitet, forhåndsregistrering, hotel & restaurant konfiguration, manuel indtastning.

Stativ til kundedel medfølger.